Menu Luk

Talentudvikling

Specialister og talenter er ofte passionerede mennesker. Passion har dog to rødder. Lidenskab og lidelse. Når specialister og talenter oplever værdi og mening og kan kanalisere deres passion ud i retning af en vision, kan de skabe fantastiske præstationer. Omvendt kan den samme energi blive dysfunktionel, når talentet eller specialisten mangler retning eller manglende værdi. I de tilfælde får talentet eller specialisten ofte prædikater på som ”primadonnaer”, selvorienterede individualister eller dem med ”store ego’er”.

Jeg hjælper specialister og talenter med at finde retning og mening, samt blive en brændende god medarbejder, der ikke brænder ud og ikke skaber dysfunktionel røg omkring sig.

Med ambition og passion følger et pres. Vi lærer talenter og specialister at udvikle den mentale styrke til at bevæge sig på kanten og træde ind i præstationens brændpunkt med karakter og visdom, i stand til at træffe gode valg. Fokus er på at bringe de bedste præstationer frem, uden at miste sig selv, selv når forventningerne stiger og følelserne er i kog.

At brænde igennem, uden at brænde ud, kræver at man kender sig selv på godt og ondt, vælger sig selv og forsoner sig med sig selv. Det indebærer at kende sin mission, passion, mål, værdier og sin gameplan, men også at man har gode genopladningsstrategier og prioriterer tid til refleksion og fordøjelse. At præstere under pres kan være forbundet med ubehag og stress, men lærer man at tackle det, ligger der store præstationer og oplevelser og venter i en både indsigtsfuld og levedygtig rejse.

Et godt talentudviklingssetup, har både fokus på talentet og miljøet omkring. Vi hjælper derfor også lederen og organisationen omkring talenterne med at udvikle, støtte og lede talentet via fokus på det gode talentudviklingsmiljø, præstationsledelse og friktionsledelse. Vi er din sparringspartner i udviklingen af et godt talentudviklingsmiljø.

Hør mere