Menu Luk

Profil

nyt billede beskåret og redigeret 6

Præstationsspsykologisk sparringspartner

Siden 2002 har jeg arbejdet med at hjælpe mennesker, teams og organisationer med at udvikle sig og opnå den selvindsigt og de mentale redskaber og strategier, der skal til, for at præstere på højeste niveau. Mit afsæt er de nyeste tilgange indenfor sportspsykologi, præstationspsykologi, ledelsespsykologi og organisationspsykologi. Jeg har arbejdet som konsulent i sportens verden og erhvervslivet og med performere fra kulturens arena, uddannelsesområdet, politik og andre brancher, hvor man skal præstere under pres.

Udvikling af verdensklasse og mental styrke

Fra 2008-2018 var jeg ansat som sportspsykologisk konsulent i Team Danmark, hvor jeg hjalp en lang række af Danmarks verdensklasseatleter, til at udvikle den mentale styrke til at præstere på den store scene. Jeg har deltaget ved 5 OL som sportspsykologisk konsulent samt en række VM og EM. Jeg har hjulpet medaljevindere til OL og det danske herrelandshold i badminton, der vandt VM-guld for hold i 2016.

En vigtig del af mit arbejde har derudover været sparring med sportschefer og landstrænere omkring ledelsesmæssige og psykologiske udfordringer, og jeg er medudvikler og underviser på Team Danmarks lederuddannelse for sportschefer 2016-2020 frem mod OL 2020.

Jeg er stadig tilknyttet Team Danmark som ekstern konsulent, og er blandt andet tilknyttet det danske golflandshold som mental træner og sportspsykologisk konsulent, hvor jeg arbejder med deres landstrænerteam, pro-team og landshold i forhold til udvikling af mental styrke og high performance kultur.

Præstationsledelse & vinderkultur

Jeg arbejder ofte på flere niveauer i en performance organisation – fra ledelse til kultur til specialist. Før min tid i Team Danmark har jeg arbejdet som konsulent i ledelses- org organisationsudvikling i det private. Jeg har været sparringspartner for ledere og HR-medarbejdere i erhvervslivet og landstrænere og sportschefer i sportens verden. Fællestrækkene har været deres arbejde med at skabe og udvikle bæredygtig  præstationsledelse og vinderkultur i en spændingsfyldt hverdag med stærke individualister, store egoer og massive ambitioner.

DoubleYou-Partner

Jeg er i 2019 trådt ind som partner i konsulentfællesskabet DoubleYou. Læs mere om hvem vi er og kan hjælpe med her:

www.doubleyou-partners.com