Menu Luk

Referencer

Jeg ser mit samarbejde med Jakob, som en meget vigtig del af min træning. Sport på højeste niveau bliver ofte afgjort på den mentale plan, så derfor er det ligeså vigtigt, som alt andet træning. Jakob og jeg har arbejdet sammen lige siden jeg kom i den absolutte verdens top i 2010, og været en vigtig del af mit team. Jakob har med sin viden givet mig nogle redskaber til at hjælpe i dårlige perioder, både på og udenfor banen. Jakob er god at have svære samtaler med omkring problemer, samt som viden herom. Det er rart at hører psykologien, bag de problemer man slås med, og hvorfor man reagerer som man gør.

Mathias Boe, Badmintonspiller, OL-sølvvinder, VM-sølvvinder, VM-guld for hold, Vinder All England + flere super series turneringer, tidligere nr. 1 på verdensranglisten

Jeg har igennem en del år haft et tæt samarbejde med Jakob Hansen som har budt på mange forskellige oplevelser, høje som lave. I Jakob føler jeg altid jeg har mødt et yderst forberedt og professionelt menneske. Jakob har stor empati og er generelt rigtig god at tale med. At arbejde med Jakob har hjulpet mig rigtig godt på vej, mod at nå mange af mine mål. Det har været meget lærerigt. Vi har arbejdet meget med at anerkende de forskellige følelser, der kommer i spil, når man er under pres og slippe dem. Vi har også arbejdet intenst med skadeshåndtering de senere år. Det er ikke nogen hemmelighed, det har fyldt meget for mig de senere år, og her har Jakob været en stor hjælp. Jakob har lært mig redskaber til at anerkende og kontrollere situationerne, jeg måtte stå i og få mere ud af dem. Jeg har lært meget både som atlet, men også som menneske af at arbejde med Jakob. Et af højdepunkterne var klart min sejr i Indonesia Open 2015, hvor Jakob var med på tættest hold. Hvis du gerne optimere din performance, når det gælder så har Jakob mange redskaber til at hjælpe dig på vej.

Jan Ø. Jørgensen, badmintonspiller, VM-Bronze, VM-guld for hold, Vinder China Open, Vinder Indonesien Open, tidligere nr. 2 på verdensranglisten

Jeg samarbejdede med Jakob op til en stor koncert i udlandet. Det var utroligt brugbart og jeg oplevede at have en forrygende koncert med nye strategier og muligheder, men vigtigst af alt - en tilstedeværelse i oplevelsen- med egen værdier på plads. En øjenåbner af kaliber, selvom det kan lyde simpelt. Jeg fik så meget ud af vores session og blev desuden personligt inspireret af Jakobs tilgang til vores samarbejde, med egne indre værdier godt på plads.

Lærke Corfix musiker & sanger

Lige fra starten af samarbejdet med Jakob i 2013 og til i dag har ærlighed, udfordrende og udviklende været nøgleord, der beskriver samarbejdet. Over 5 års samarbejde er lang tid, og præstationerne går selvfølgelig op og ned i sådan en periode. Men gennem hele perioden har Jakob formået at udvikle vores samarbejde, så min personlige og spillemæssige udvikling aldrig er gået i stå. Det har han formået, både fordi han selv er både fagligt stærk og kreativ, men bestemt også fordi han har været rigtig dygtig til at lytte til mine behov og derefter tilpasse arbejdsmetoderne. At komme til tops i elitesport er en kombination af mange ting, der skal lykkes. Det mentale er en brik i puslespillet, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg ikke ville være, hvor jeg er i dag, blandt de 15-20 bedste herresingler i verden, forsvarende verdensmester for herrehold og vinder af Australian Open, uden den hjælp Jakob har ydet. Lysten til at udvikle sig skal komme fra en selv, men vil man gerne hjælpes på vej, så kan jeg på det varmeste anbefale et samarbejde med Jakob. Går man åbent og ærligt ind til det, så vil man med sikkerhed rykke sig mod større mål.

Hans Kristian Vittinghus, VM-guld for hold, Vinder Australien Open, semifinale All England

Jeg har arbejdet med Jakob siden 2009 og han har været en utrolig vigtig person for min udvikling som bordtennisspiller. Vores samarbejde har hjulpet mig med at kunne præstere på 100 procent i alle situationer og hjulpet mig med at sætte klare mål for min udvikling og min karriere. Han har været en vigtig sparringspartner i med- og modgang. Jeg har været yderst tilfreds med mit samarbejde med Jakob og jeg kan anbefale Jakob til alle som har lyst og mod på altid at stræbe efter at udvikle sig, gøre sit bedste og opnå de bedste mulige resultater.

Jonathan Groth, Bordtennisspiller – EM guld og EM sølv i double, EM sølv for hold. OL-deltager og første dansker i top 30 siden Michael Maze.

Jeg har været rigtig glad for at arbejde samme med Jakob, han har altid været en god støtte at have i baghånden, når jeg havde brug for ekstra redskaber til at tackle de udfordringer det naturligt giver, at være et helt menneske som skal præstere i alle kontekster både på og udenfor håndboldbanen. Jakob har været en fast del af vores trup op til, og under slutrunder. Specielt op til slutrunder hvor der var ekstra pres på os som hold, fx. VM og EM på hjemmebane. Arbejdede vi meget med den mentale forberedelse, andres forventninger og ikke mindst tacklingen af vores egne drømme og forventninger til egen præstation. Jeg har set samarbejdet som virkelig gavnligt og nødvendigt for os som hold, at have det mentale overskud som uden tvivl medvirkede til at vi præsterede bedre. Jeg vil anbefale Jakob til andre, fordi man kan stole på ham, han arbejder professionelt og er dygtig til at stille de helt rigtige spørgsmål, som vil bringe dig videre i din karriere. Jeg benytter mig til dato, stadig af de redskaber jeg fik af Jakob.

Christina Krogshede, håndboldspiller - tidligere A-landsholdsspiller og deltager til EM, VM og OL.

Baseret på latter, løb, aktivitet og efterfølgende snak havde Jakob – igen – lavet et fantastisk program. Ikke blot med action – men så sandelig også som mind-expander i forhold til magiske grænser og især hvordan vi, selv om vi synes vi er rigtig forandringsvillige, nok alligevel er det godt og vel inden for vores comfort zone – og hvordan vi kommer videre og træder helt ud på forandringsvejen og tager fat på de dele der ikke er så sjove, for at komme videre på vækstvejen. Langt skriv – men kort og godt: helt fantastisk.

Bente Gade – executive assistent Merrild Lavazza

Med temaet ’Teamwork and high performance through changing times’ benyttede vi i Workplace Service & Support team i Ørsted IT sidste år Jakob Hansen som foredragsholder. Jakob brugte sin viden og erfaring fra arbejdet med de største sportsatleter i Danmark som afsæt for et spændende og levende foredrag om at skabe resultater, selv når omverdenen forandrer.

Senior Manager Jesper Lunde, Workplace Service & Support, Ørsted IT

"Jakobs foredrag om toppræstationsens psykologi - med udgangspunkt i paralleller mellem idrættens verden og erhvervslivet var tankevækkende - og lærerigt. Jakob var inspirerende - og hans faglige indlæg blev krydret med cases fra sportens verden."

Marianne Klockmann - Head of Events & Sponsorships at Ørsted

Jeg har oplevet samarbejdet med Jakob som værende meget behjælpeligt. Han har haft en god indflydelse på min personlige udvikling, både på og udenfor banen. Han er yderst loyal og er god til at fornemme hvornår han skal gå i dybden og hvilke aspekter som der skal tages fat i for at få noget konstruktivt frem. Jeg er blevet meget bedre og mere bevidst om hvornår jeg er på vej væk fra mit primære fokus, og hvordan man kommer tilbage i zonen, når det alligevel sker at man mister koncentrationen og tankerne løber mod noget man ikke kan bruge til noget. Jeg vil anbefale Jakob fordi han er dygtig til sit arbejde, har en god situationsfornemmelse og er behagelig at arbejde med!

Kim Astrup - VM-guld for hold, Vinder China Open EM guld, Vinder Swiss Open, German Open & Bitburger Open

Jeg har været rigtig glad for at have den her person, hvor jeg virkelig kan åbne mig op og snakke om de ting, man ikke lige snakker med sine træner eller sine nærmeste om.  Generelt er jeg en person, der ikke altid åbner mig så meget op, så det med at komme ud med det, der er svært, har virkelig været fedt. Jeg har fået en masse mentale redskaber, jeg kan bruge i fremtiden, til forskellige episoder, og jeg er blevet meget klogere på mig selv. Jakob er rigtig god til at sætte sig ind i ens situation, i forhold til hvor man står henne, så det er dejlig nemt at sparre med ham. Han er bare dygtig og en super rar person. Det har været et rigtig godt samarbejde.

Rasmus Gemke - Stortalent, der arbejder mod verdenseliten, vinder Spanien Open